« Articolul precedentArticolul urmator »

C.N.C.G, sau furtul ridicat la rang de arta!

16 Octombrie 2011

C.N.C.G, sau furtul ridicat la rang de arta!

 

 

"Si acum ca am facut introducerea o sa va spun pe scurt povestea aproape incredibila a acestui examen si daca cineva a mai auzit asa ceva in vreun examen, as fi bucuros sa aflu si eu in care…

Deci pe scurt…. Am obtinut cu Waldo 56 puncte la proba "A" si Excelent la proba "B" si am obtinut locul 2. Pana aici nimic interesant, dar anomalia a aparut la fianal cand toata lumea stia ca avem cel mai mare punctaj din concurs si totusi am fost anuntati ca, castigator este un caine de show (o femela) care a obtinut la proba "A" 55 puncte si la proba "B" Excelent. Explicatia a fost ca d-nul arbitru a apreciat nu stiu ce aptitudini deosebite ale catelei si de aceea ii acorda locul 1. Nu am inteles din ce motiv d-nul arbitru nu a apreciat in notare calitatile extraordinare ale cainelui respectiv si cum este posibil sa ai cel mai mare punctaj si sa fii pe locul 2. Este ca si in vorba aia, "alergi singur si sa iesi al 2-lea".
Nu vreau sa aduc acuzatii nimanui, nu stiu cine are vreun fel de vina in aceasta intamplare, dar daca credeti ca sunt paranoic si am inebunit eu, va rog sa-mi atrageti atentia….

P.S. Pentru cele sustinute aici imi asum intreaga responsabilitate si cred ca voi fi sustinut si de martorii prezenti la fata locului. Oamenii au ramas stupefiati de asa ceva…."

 

"In legatura cu BH- ul, sunt sigur ca arbitrul a inteles gresit cine trebuia sa castige, ca altfel nu inteleg cum putea fi asa de prost (spuneam si lui dar nu stiu italiana) sa- i acorde lui Waldo cele mai multe puncte, iar dupa aia sa zica ca ca cainele (net inferior lui Waldo) i- a placut mai mult! Arata de parca cineva i- ar fi atras atentia, cs nu ala, ci asta….. Daca era asa un caine dotat, de ce l- au rugat pe Waldo sa- i fie pereche cainilor care faceau Ipo 1 si 3, ca fiind "cel mai echilibrat caine dintre toti", unde acest mascul a executat inca de 2 ori BH- ul ( cu trageri cu pistolul etc. ) cu brio! in timp ce cainele de pe primul loc a fost ascuns repede in masina! Gust amar nu? de un singur lucru imi pare rau, ca nu am purtat tricoul "eu nu sunt membru cncg"!! Rusine arbitrului habarnamcumilcheama, rusine organizatorilor ca au permis asa ceva si rusine noua, cei care am stat si n- am huiduit cu gura plina!!!"

 

 

 Sa va fie RUSINE!

 

C.N.C.G sau furtul ridicat la rang de arta


Scris in categoria Caini Ciobanesc German, Expozitii, Expo Club CNCG | Sus

Comments are closed.